El CN Mataró Quadis subcampió de Copa

El conjunt mataroní ha perdut la final de la Copa del Rei 11-5 davant el totpoderós Atlètic Barceloneta que revalida el títol de campió

150302Wa_CopaRei

L’equip masculí de waterpolo del CN Mataró Quadis s’ha proclamat subcampió de la Copa del Rei després de perdre 11-5 davant l’Atlètic Barceloneta, vigent campió de Copa, lliga i d’Europa, la final que s’ha disputat a la piscina Nova Escullera de Barcelona.

Els mataronins que disputaven la seva primera final de la història ho han donat tot i han acabat el primer quart guanyant (2-1), però els barcelonins que aquesta temporada no estan sent tan fiables a la lliga, han demostrat que a les grans cites no fallen i s’han acabat imposant amb solvència davant un batallador Quadis que ha lluitat fins al darrer segon.

El Quadis ha estat l’equip que ha colpejat primer i el francès Mhedi Marzouki ha fet el primer gol de la final, el Barceloneta ha contestat ràpidament i ha fet l’empat, però tot seguit Marzouki ha fet l’1-2 amb el que s’ha arribat al final del primer quart després que Diakonow fos una muralla infranquejable per l’atac mariner.

Només començar el segon període el Barceloneta ha fet la igualada i tot seguit Perrone ha fet el 3-2 després que el Quadis desaprofités un atac amb superioritat. Abans del descans els mariners han fet el 4-2 amb el que s’ha arribat al descans amb una jugada d’home més. L’efectivitat en les jugades de superioritat dels barcelonins ha estat clau per la victòria final davant un Quadis que en aquest aspecte no ha estat tant efectiu com s’ha d’estar quan jugues davant el campió d’Europa.

A la represa el Barceloneta ha fet ben aviat el 5-2, però Marzouki de penal ha fet el 5-3 i ha escurçat diferències. Però a partir d’aquí el Quadis ha començat a notar el desgast físic d’aquests dies davant un Barceloneta que té un fons d’armari molt més gran i que ha marxat de quatre gols (7-3). Abans del final del tercer període Pere Estrany ha fet el 7-4 i a continuació ha arribat el 8-4 amb què s’ha acabat el tercer quart.

En el darrer quart el Barceloneta s’ha emportat el parcial 3-1 posant l’11-5 final que no evidencia la igualtat que hi ha hagut a la primera meitat del matx on el Quadis ha competit de tu a tu davant el campió de tot. Tot i la derrota, l’equip masculí del CN Mataró ha fet història disputant la seva primera final de Copa davant un Barceloneta que amb aquesta ja ha guanyat onze Copes del Rei.

BARCELONETA - CN MATARÓ QUADIS 11-5

BARCELONETA: López, Szinanyi, Perrone (3), Oneto (1), Español (1), Minguell, Roca (3), Echenique, Ubovic (2), Fernández, López-Escribano (1), Tahull, Linares.
CN MATARÓ QUADIS: Diakonow, Bernabé, Roque, Corbalán, Fernández (1), Mínguez, Barbena, Bach, Marzouki (3), Estrany (1), Schnizler, Merino, Muñoz.
PARCIALS:1-2, 3-0, 4-2, 3-1.