La Sirena no passa de l'empat a Sant Andreu

L'equip mataroní es veu igualat en el segon lloc pel "Medi"

L'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena no ha pogut completar la tarda en la qual l'equip masculí s'ha ficat a la final de la Copa del Rei, i només ha pogut empatar a la piscina del CN Sant Andreu, que sempre és molt complicada per a l'equip mataroní.

mataro La Sirena - Sant Andreu

Les jugadores que dirigeix Florin Bonca, que avui no comptava amb Laura López que el dimarts havia estat la màxima golejadora d'Espanya en el partit contra Alemanya marcant 7 gols, han sortit molt mentalitzades i amb una gran defensa s'han posat 1-3, però al descans les andreuenques ja havien igualat a 4 gols. I només iniciar-se el tercer quart s'han avançat i a partir d'allà La Sirena ja ha anat a remolc, igualant, però sense poder recuperar l'avantatge.

CN SANT ANDREU - CN MATARÓ LA SIRENA 7-7

CN SANT ANDREU: Gazulla, Garrido, Lloret, Castellà (2), Guiralt, Roca, Rigler (1), Mora (1), Morell, Recio (2), Espasa (1), Fajardo.
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati, Ona Meseguer (1), Alba Bonamusa, Alysa Turza, Clara Cambray, Ciara Gibson (4), Marta Bach (2), Zoila Quesada.
PARCIALS: 2-3, 2-1, 2-1, 1-2.