El CN Mataró Quadis juga la Copa del Rei

Els mataronins debuten avui a les 18:45 hores als quarts de final davant el CN Poble Nou

wa mataro-poble nou

Avui divendres ja comença la Copa del Rei a la piscina de la Nova Escullera de Barcelona amb la participació dels vuit primers classificats de la Divisió d’Honor al final de la primera volta, entre ells el CN Mataró Quadis, que va tenir força sort al sorteig, ja que els quatre primers classificats de la lliga van anar a parar a l’altra banda del quadre i per tant aquesta vegada hi ha una possibilitat notable d’anar a la final, cosa que no vol dir pas que sigui fàcil.

A quarts de final, avui divendres, el Quadis s’enfrontarà al CN Poble Nou a les 18:45 hores i en cas de guanyar aquest partit (a la lliga els resultats van ser 6-13 a Barcelona i 9-9 a Mataró) a semifinals es trobaria amb el guanyador entre l’equip amfitrió, el CN Barcelona, recent botxí dels de Beto Fernàndez a la lliga, i el Canoe madrileny.
Per l’altra banda, com ja hem dit, els quatre primers que s’enfronten així: Barceloneta - Mediterrani i Terrassa - Sabadell, en duels barcelonins i vallesans d’alta intensitat.

L’any passat el Quadis va arribar a semifinals on va caure davant el Barceloneta, el mateix que havia passat l’any 2012 i el 2009. Abans havia arribat a “semis” el 2008 caient davant Sant Andreu i el 2005 i 2004, davant el CN Barcelona i la primera ocasió que va ser l’any 1996 perdent a la pròrroga davant el Mediterrani.

Partit important de lliga de les noies

La Sirena, després de l’aturada, té un partit difícil dissabte a les 17:45 hores, a la piscina del Sant Andreu on es trobarà amb un equip que li sol posar les coses difícils, com per exemple la temporada passada en que La Sirena va caure per 12-7, o a la Copa Catalunya en que es va perdre per 8-13.