La Sirena planta cara al campió d'Europa

L'equip mataroní ha fet un gran inici però ha acabat cedint per un excessiu 7-12

El complex Joan Serra acollia avui un dels millors partits que es pot veure dins el context europeu del waterpolo femení, ja que l'equip del CN Mataró La Sirena, que va estar ben a punt de classificar-se entre els vuit millors d'Europa, rebia l'actual campió continental, l'equip de Nani Guiu, el CN Sabadell, això sí amb l'absència d'una de les seves grans figures com és Jènnifer Pareja, però a les files locals lògicament, tampoc hi era Roser Tarragó. Al final l'equip favorit ha acabat emportant-se els tres punts.

mataro-sabadell

Gran inici de La Sirena

La Sirena ha sortit molt entonat, sobretot Ona Meseguer, que en els seus dos primers xuts ha anotat dos gols i ha posat per davant l'equip local amb un 2-0, mentre Amy Carlson estava molt bé sota pals. Era d'esperar la reacció del Sabadell i primer Rixt i després Domènech han igualat abans d'acabar el primer quart.

I només començar el segon, l'holandesa Dahmar Rixt ha avançat el campió d'Europa, però una inspiradíssima Ona Meseguer ha tornat a igualar amb un gran xut amb la seva esquerra i poc després l'altra esquerrana de l'equip local, Ciara Gibson, ha tornat a avançar La Sirena. Anni Espar ha tornat a igualar en l'atac següent. La defensa mataronina sobre la millor boia del món, Maica Garcia, era molt efectiva. Ja a prop del descans s'ha desaprofitat una superioritat i en canvi a la jugada següent Forca, una de les grans promeses visitants, ha posat el 4-5 amb que s'ha arribat al descans.

El Sabadell trenca el partit la final del tercer quart

A la represa, els dos equips han intensificat encara més la seva defensa i els atacs han trobat moltes dificultats. El Sabadell els trobava millor en xuts exteriors però Carlson estava esplèndida sota pals encadenant una aturada darrera l'altra. També l'equip local tenia opcions en jugades de superioritat que no acabaven de quallar, però el marcador no es movia, fins que en uns moments en què l'equip i graderia local s'ha queixat molt d'alguna decisió arbitral, en els darrers minuts Domènech i Cordobés ha posat el 4-7 que ja gairebé ha sentenciat el partit.

I al darrer quart ja amb La Sirena força enfonsada, la boia Maica Garcia ha fet el seu primer gol i amb quatre gols de diferència ja es veia clar que la victòria no se'ls escaparia a les visitants. Tot i dos gols de Ciara Gibson, que així en feia tres com havia fet Ona Meseguer, i un de Laura López, el partit ha acabat amb una diferència excessiva en relació a les dificultats que ha trobat el campió d'Europa.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN SABADELL 7-12

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati, Ona Meseguer (3), Alyssa Turza, Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach, Alba Bonamusa, Laura López (1).
CE SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (2), Dagmar Rixt (2), Carla Abellán, Marina Cordobés (1), Maica Garcia (1), Pili Peña (2), Olga Domènech (2), Judit Forca (2).
PARCIALS: 2-2, 2-3, 0-2, 3-5