La Sirena es passeja per Madrid

Va derrotar de vint gols al Concepción

Com era d'esperar, l'equip femení del CN Mataró La Sirena no va tenir cap problema per guanyar el seu partit a Madrid, davant un dels equips de la zona baixa, el Concepción, que fins ara només ha obtingut un triomf. I ho va fer golejant àmpliament, amb un resultat de 4-24, d'aquests que més aviat li fan mal a una competició del màxim nivell estatal, ja que indiquen un desnivell que no és gens bo.
L'únic interès del partit acaba radicant en el nombre de gols que es faran i que en aquest cas va ser proper a la màxima diferència aconseguida a piscina forana fa dues temporades davant el Navarra (3-24). El rècord absolut d'anotació, l'equip del Centre el té davant aquest mateix Concepción amb un 27-2 a casa, també fa dues temporades.
Aquest alt elevat registre, ben encarrilat al primer quart amb un 0-7, evidentment aporta grans anotacions individuals i en aquest cas qui es va lluir més va ser la italiana Arianna Gragnolati, que en va fer 6 i se situa en quart lloc de la classificació de realitzadores.

CONCEPCIÓN MADRID - CN MATARÓ LA SIRENA 4-24

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Arianna Gragnolati (6), Ona Meseguer (5), Júlia Soler, Alyssa Turza (3), Alba Bonamusa, Clara Cambray (3), Ciara Gibson (2), Marta Bach, Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Laura López (4).
PARCIALS: 0-7, 2-6, 1-3, 1-8.

Mataro-Dos hermanas