El CNM La Sirena goleja a plaer

L'equip del WP Zaragoza no va ser obstacle en cap moment

Com era d'esperar, sobretot després del bon paper fet entre setmana a Sabadell, l'equip femení del CN Mataró La Sirena no va trobar cap mena d'obstacle per golejar a plaer l'equip del WP Zaragoza, endosant-li un contundent 23-5.
L'equip saragossà, al que ja es considerava inferior, a més, va venir sense les seves dues puntals, Andrea Blas i Patricia Genzor (96 gols entre les dues la temporada passada) i això va desequilibrar encara més el partit.
Un 4-0 de sortida ja va deixar clar que l'equip local no volia sorpreses i després no es va relaxar i, a part de les noves incorporacions Gragnolati i Turza, que van ser les màximes golejadores, les jugadores joves van tenir un paper destacat, i Alba Bonamusa i Clara Cambray van aportar 3 gols cadascuna, per acabar apropant l'equip a la seva màxima anotació que és de 27 gols fa dues temporades davant el Concepción de Madrid.

Wa femení- zaragosa

S'ha reduït a 10 el nombre d'equips de la lliga per intentar igualar-la però segons sembla molts partits continuaran amb diferències exagerades, com ho demostren els resultats d'aquesta setmana de Sabadell, Mediterrani i CN Mataró.

CN MATARÓ LA SIRENA - EW ZARAGOZA 23-5

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Arianna Gragnolati (6), Ona Meseguer (3), Júlia Nieto, Alyssa Turza (4), Alba Bonamusa (3), Clara Cambray (3), Marta Bach (1), Ciara Gibson (1), Zoila Quesada (1), Aina Bonamusa, Laura López (1), Jennifer Lorente.
PARCIALS: 7-1, 6-1, 6-2, 4-1.

Wa femení- zaragosa

Wa femení- zaragosa