El Quadis no pot fer res davant el Barceloneta

El campió d'Europa no ha tingut cap problema per guanyar

El rival de torn, ni més ni menys que el campió d'Europa, no semblava el més indicat perquè el CN Mataró Quadis pogués reaccionar després de l'amarga derrota per 2-4 de la setmana anterior davant el Canoe, i en efecte l'equip barceloní no ha deixat ni una mica de marge per a la sorpresa i ha guanyat per 3-14, repetint-se així els onze gols de diferència que eren la diferència més gran amb la que s'havia caigut abans davant aquest potentíssim equip.

Wa Mataro-Barceloneta

Des de l'inici del partit s'ha vist que els àrbitres havien posat el llistó de les exclusions molt baix i al primer minut tots dos equips ja havien tingut jugada d'home de més, que havien aprofitat tots dos. Després, durant tot el primer quart s'han anat repartint exclusions, fins a 8, sense encert atacant. Només hi ha hagut un altre gol en una contra de Fran Fernàndez, un dels cinc ex-Quadis a les files marineres (que han sortit tots a l'equip inicial), després que els col·legiats es mengessin una falta a Estrany, i que ha servit per desnivellar el marcador.
Al segon quart i bona part del tercer la defensa visitant ha pressionat molt més, el Quadis ni podia xutar còmodament, ni podia ficar boles al boia, i ha estat molts minuts sense marcar, mentre el Barceloneta anava fent pujar gols al marcador, fins l'1-8, davant la desesperació i la impotència de l'equip local, que s'anat enfonsant i ha aguantat el xàfec com ha pogut davant l'exhibició del campió d'Europa, destacant algun gol molt espectacular del seu boia Ubovic.

CN MATARÓ QUADIS - ATLÈTIC BARCELONETA 3-14

CN MATARÓ: Michal Diakonow, Víctor Roqué, Àlex Codina, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Edu Minguez, Pol Barbena (1), Pau Bach, Mehdi Marzouki, Pere Estrany (2, 1 dep.), Pau Schnizler, Magí Salvà, Joan Muñoz (ps). 3 gols de 21 xuts (12 aturades dels porters visitants), de 44 opcions d'atac. 2/6 en jugades d'home de més. 9 exclusions i 2 penals.
ATLÈTIC BARCELONETA: Linares, Sziranyi (1), Felipe Perrone, Oneto, Español (5, 2 de p.), Minguell, Roca (2), Echenique, Ubovic (3), Fran Fernàndez (1), Lalo López-Escribano (1), Tahull (1), Fandos. 14 gols de 30 xuts (amb 10 aturades de Diakonov), de 48 opcions d'atac. 7 exclusions i 1 penal.
PARCIALS: 1-2, 0-3, 1-6, 1-3.