Gran partit del CNM La Sirena davant el campió d'Europa

L'equip mataroní ha caigut davant el Sabadell per un molt digne 12-9

L'equip del CN Mataró La Sirena ha caigut avui dimecres a la piscina del CN Sabadell, el campió d'Europa no ho oblidem, en el debut a la Divisió d'Honor Estatal amb un marcador molt digne de 12-9, molt diferent del que s'havia registrat a la Supercopa no fa massa dies i que va ser de 14-3.

L'aparició avui en escena de la italiana Arianna Gragnolati, autora de tres gols, i que no havia jugat en aquell partit, així com també la presència de Marta Bach, absent en aquell partit per lesió, i que ha fet millorar l'aspecte defensiu, han igualat molt el partit, que l'equip sabadellenc ha dominat, com era d'esperar, però sense poder exhibir-se com havia fet en els darrers enfrontaments entre els dos equips.

El Sabadell ha agafat avantatge de tres gols al descans (6-3), i després fins i tot s'ha posat cinc amunt (8-3), però l'equip de Florin Bonca no s'ha rendit i ha reduït la diferència fins a dos gols (9-7) a l'inici del darrer quart, un marcador que ha posat una certa por al cos a les campiones d'Europa que han hagut de tornar a treure el millor per acabar guanyant per 12-9

CN SABADELL- CN MATARÓ 12-9

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (2), Dagma Rixt, Carla Abellán, Jennifer Pareja (4), Marina Cordobés, Maica Garcia (3), Pili Peña, Olga Domènech (2), Judith Forca (1), Elena Sànchez.
CN MATARÓ: Amy Carlson, Arianna Gragnolati (3), Ona Meseguer (1); Alysa Turza (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Zoila Quesada i Laura López (2).
PARCIALS: 2-1, 4-2, 3-3, 3-3.