El Canoe sorprèn un Quadis encallat en atac

És l'anotació més baixa de la història del CN Mataró a la Divisió d'Honor en partit jugat a casa

El CN Mataró Quadis no ha pogut mantenir la seva llarga ratxa de victòries davant el Canoe madrileny, que no puntuava a Mataró des de fa 12 anys, i ha perdut el lideratge que havia assolit a la primera jornada en caure derrotat per 2-4, en un dels partits amb menys gols que hi ha hagut a Mataró en tota la història de la Divisió d'Honor.

Ha estat un partit molt travat en el qual els madrilenys s'han avançat amb un 0-2 dins del primer quart, i només un gol de penal transformat per Estrany ha pogut reduir la diferència. Poc després d'iniciar-se el segon quart, Codina ha empatat en jugada d'home de més, però aquí s'ha acabat l'eficàcia de l'equip local, que no ha trobat opcions clares de xut davant l'enganxosa defensa visitant. I abans del descans un penal favorable a l'equip madrileny, després d'una pèrdua en atac, ha significat el 2-3.

Amb Pere Estrany, el màxim golejador de la temporada passada molt ben marcat i gairebé desaparegut en atac, les accions locals gairebé sempre acabaven amb xuts de Mehdi Marzouki, o cap al final de Marc Corbalan, que eren aturats pel bon porter visitant o anaven als pals. I ja, poc abans del final, el Canoe sí que ha aprofitat una jugada d'home de més per sentenciar el matx.

Rècord negatiu

Sigui com sigui, bé per la bona defensa visitant, bé pel poc encert local, la qüestió és que  al Quadis, que la temporada passada va fer rècords positius (nou partits seguits guanyats i rècord de punts a la fase regular), ara, amb aquest pobre registre de dos gols marcats, li ha tocat establir el rècord negatiu quant a gols marcats en un partit a casa a la Divisió d'Honor. També iguala el rècord negatiu, si comptem també partits de fora de casa, que s'havia produït tres vegades des que juga a la Divisió d'Honor, la més recent la temporada 2005-06 en que va perdre per 9-2 a Sabadell i també la temporada 95-96, per dues vegades, en perdre per 6-2 davant el CN Barcelona i per 4-2 a la piscina del Martiànez.

Per altra part, amb els sis gols marcats, aquest és el partit amb l'anotació conjunta més baixa des de la temporada 2002-03 en que va haver-hi un empat a 2 gols en un partit Martiànez-Terrassa.
Ja es parla de fer canvis a la reglamentació (ja se n'han fet proves) per tal de millorar aquest aspecte que darrerement està preocupant força i en aquesta ocasió n'hem tingut un bon exemple aquí a Mataró.

Wa Mataro-Canoe

CN MATARÓ QUADIS - CANOE MADRID 2-4

CN MATARÓ: Michal Diakonow, Víctor Roqué, Àlex Codina (1), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Edu Minguez, Pol Barbena, Pau Bach, Mehdi Marzouki, Pere Estrany (1 de p.), Pau Schnizler, Magí Salvà, Joan Muñoz. 2 gols de 21 xuts, en 35 atacs. 6 exclusions.
CANOE MADRID: E.Lorrio, Barba, Fernàndez, Navajas, M. Lorrio, Abad (1), Barroso (2, 1 de p.), Romero, Gutiérrez, JJ Bustos, Acosta i A. Bustos. 4 gols de 20 xuts, en 39 atacs. 6 exclusions.
PARCIALS: 1-2, 1-1, 0-0, 0-1.