La Sirena queda fora de la final de la Copa Catalunya

El Sant Andreu l'ha superat de forma clara per 13-8

  • Divendres, 19 Setembre 2014 19:24

L'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena no podrà tornar a jugar la final de la Copa Catalunya, tal com havia fet la temporada passada, en caure a la semifinal jugada aquesta tarda a la piscina del CN Montjuïc per un clar 8-13.

En la reedició de les semifinals de la temporada passada de la lliga i de la Copa del Rei, en les quals havia guanyat el CN La Sirena, l'equip andreuenc ha sortit molt mentalitzat per tal de donar la sorpresa, davant un equip mataroní que patia baixes sensibles i que ha semblat encara mancat de rodatge, i al final del primer quart l'equip barceloní ja dominava per 1-4. A partir d'aquí les jugadores mataronines ja han anat a remolc, i tot i que al descans s'havia reduït a un 3-5, gairebé mai s'ha vist possible la remuntada, i un parcial de 3-6 en el tercer quart ha acabat de sentenciar el matx, amb Helena Lloret, l'ex-jugadora del Centre i del Sabadell, convertida en la màxima golejadora del partit amb 6 gols.

140503 WA fem Mataró - Sabadell

CN MATARÓ LA SIRENA - CN SANT ANDREU 8-13

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Alyssa Turza, Aina Bonamusa (1), Júlia Nieto, Ona Meseguer (2), Júlia Soler, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Alba Bonamusa (1), Zoila Quesada, Jennifer Lorente.
CN SANT ANDREU: Eli Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (6), Mireia Guiralt (1), Maria Hernández, Laura Roca (1), Alba Fernández, Carla Castellà (1), Aida Alvaro, Marta Recio (1), Ari Espasa, Noelia Mora (3), Ana Fernández.
PARCIALS: 1-4, 2-1, 3-6, 2-2