El Quadis fitxa el francès Mehdi Marzouki

Els CN Mataró es fa amb els serveis del màxim golejador de la lliga francesa

Mehdi Marzouki

Ara fa unes setmanes el CN Mataró Quadis va anunciar el fitxatge del francès Mehdi Marzouki, internacional absolut per França que fitxa per una temporada i que fins ara jugava amb el CN Noiséen de la primera divisió francesa. El jugador d’origen tunisià arriba per reforçar el Quadis que aquest estiu ha patit les baixes importants de Svilen Piralkov i Fran Sánchez, dos dels màxims golejadors de l’equip.

Mehdi Marzouki de 27 anys és un jugador molt polivalent que pot jugar en diverses posicions i que ha d’aportar força i gol. La campanya passada Marzouki va ser el màxim golejador de la lliga francesa. Amb aquest fitxatge el tècnic Beto Fernàndez dóna per tancada la plantilla que ja va començar els entrenaments el passat 20 d’agost.

Després de fer la millor campanya de la història a la Divisió d’Honor Masculina, el tècnic del Quadis manté el bloc de la temporada passada, amb l’única incorporació del gal Marzouki i amb la intenció de donar més minuts als joves de la casa com Marc Corbalan i Pol Barbena.