El CNM La Sirena es presenta amb ambició

L'equip entrenat per Florin Bonca jugarà a Europa i vol competir amb "l'imbatible" CN Sabadell

  • Dimarts, 05 Agost 2014 19:46

La Sirena presentació

Aquest matí s'ha presentat a les instal·lacions del Centre Natació Mataró la nova temporada 2014-15 de l'equip de waterpolo femení del CNM La Sirena. A l'acte hi han assistit el president del CN Mataró, Joan Gros; el Director General de La Sirena, Francesc Casabella; el director tècnic de waterpolo, Beto Fernàndez, i les tres jugadores de l’equip campiones d'Europa a Budapest aquest passat mes de juliol, la Marta Bach, la Roser Tarragó i l'Ona Meseguer.

Esportivament s'han conegut els reforços de l'equip, la Laura López, jugadora també recentment proclamada campiona d’Europa, que torna a Mataró (on va jugar la temporada 2010-11) provinent del Madrid Moscardó, així com una nova portera que substituirà la Jade Smith, l'Amy Carlson, provinent de la Universitat de Hawai i que el darrer curs va ser escollida segona millor portera de la lliga universitària. El director tècnic ha explicat també que encara és possible que es pugui incorporar alguna altra jugadora per a jugar a la posició de boia.

El president del Centre, Joan Gros, s'ha mostrat molt optimista i ambiciós de cara a millorar els espectaculars resultats de la temporada passada, agraint l'important suport del patrocinador La Sirena de cara aquesta nova temporada, on la competició europea de l’Euro League centrarà, també, els objectius d'aquest equip.