Les noies del waterpolo es pengen un altre or

Espanya, amb Tarragó, Bach i Meseguer a les seves files, supera Holanda a la final de l'Europeu

La selecció espanyola femenina de waterpolo avui a la tarda ha aconseguit el títol europeu en derrotar a la final a Holanda de forma clara per 10-5 i d'aquesta manera les mateixes 13 jugadores (entre elles les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó, i a més Ona Meseguer també jugadora del CN Mataró La Sirena) repeteixen l'or que havien aconseguit l'any passat en el Mundial de Barcelona, en la que era la seva tercera final consecutiva, ja que l'any 2012 també havien estat finalistes als Jocs Olímpics de Londres.

140726Wa_Espanyacampiona

Avui el partit ha estat anivellat en el primer quart (3-3), després en el segon la defensa espanyola s'ha centrat i ha deixat a zero l'equip holandès i amb dos gols d'Ann Espar ha obert el marcador fins el 5-3 del descans. Després el partit s'ha tornat a anivellar degut a la duresa defensiva holandesa (7-5 al final del tercer quart), i en el darrer ha aparegut la mataronina Roser Tarragó que ha tret dues fuetades en jugades de superioritat i ha trencat el partit posant el 9-5 al marcador.

140705Wa_TarragóEspanya

Per tant la "Ru" Tarragó ha acabat sent protagonista en un Mundial en que ha estat la màxima golejadora d'Espanya amb 16 gols. Ha jugat 24 minuts i a més dels dos gols ha treballat molt bé en defensa amb una recuperació i un blocatge. Marta Bach ha jugat 12 minuts, centrada com sempre en tasca defensiva, i Ona Meseguer ha jugat 6 minuts i ha donat una asistència.