La Sirena no pot impedir un nou títol del CN Sabadell

L'equip mataroní ha tornat a resistir fins a la meitat del tercer quart però ha acabat sucumbint davant el potencial vallesà

CN Mataró La Sirena subcampiones

El CN Mataró La Sirena intentava avui el que sembla impossible, derrotar el potentíssim Sabadell a casa seva, però no ho ha pogut aconseguir. D'aquesta manera l'equip sabadellenc ha afegit un altre títol de la Divisió d'Honor a la seva col·lecció, amb el qual ja arriba a la dotzena en aquesta competició.

Al descans s'ha arribat amb empat
Al començament del partit, dues grans aturades de Jade Smith i bones defenses mataronines semblaven que permetrien tenir el "monstre" controlat, però el potencial físic local s'ha anat imposant i amb un parcial de 3-0 ha obert de forma clara el marcador, i tot i un golàs de Tarragó, la diferència al final del primer quart era de dos gols, perquè en el darrer atac un xutàs, també de la "Ru", s'ha estavellat al pal.

Mataro-sabadell

A l'inici del segon, una contra mataronina culminada per Tarragó ha tornat a posar emoció (4-3). Bonca ha començat a rodar la banqueta per intentar mantenir el ritme i ho ha aconseguit. Jade Smith estava molt bé sota pals i l'equip ha anat a més mentre el Sabadell semblava patir. Ciara Gibson ha empatat a 5 en jugada de superioritat. I encara, després d'un gol de la nord-americana Seidemann, Paula Chillida, demostrant la seva categoria, ha tornat a empatar i així s'ha arribat al descans.

Roser tarragó i Paula Chillida

A la represa s'imposa el campió d'Europa
El tercer quart ha començat carregat d'emoció i de tensió, ja que Can Llong no estan acostumades a què ningú els planti cara. Cap dels dos equips trobava el gol, amb les porteres i defenses entonades. Però s'ha repetit el que s'havia vist el dimecres passat a Mataró. Pili Peña ha fet un gran gol de revessa, la defensa local s'ha posat les piles i ha posat molt difícils els atacs de l'equip mataroní, que no ha pogut marcar en aquest quart.

I al darrer quart ha seguit la mateixa tònica amb les jugadores de La Sirena més cansades i sense poder trobar solucions davant la defensa sabadellenca. Pili Peña ha fet, en superioritat, un altre gol dels seus, picant la pilota a l'aigua, i amb els tres gols de diferència la cosa ja s'ha posat impossible, i el Sabadell s'ha proclamat novament campió de la Divisió d'Honor, completant el ple de títols aquesta temporada.

CN SABADELL 11-7 CN MATARÓ LA SIRENA

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Ani Espar (2), Noèlia Mora, Gabriela Szucs (2), Jenifer Pareja (2, 1 de p.), Marina Cordobés, Pili Peña (2), Maica Garcia (1), Melissa Seidemann (2), Olga Domènech, Judith Forca.
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox, Carla Graupera, Mar Llisterri, Lisa Gibson (1), Roser Tarragó (2), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach, Zoila Quesada, Paula Chillida (3), Ona Meseguer, Mireia Nederman.
PARCIALS: 4-2, 2-4, 2-0, 3-1