El CN Mataró La Sirena a la final de la Divisió d'Honor

Ha tornat a guanyar el CN Sant Andreu (10-6) i ha decidit la semifinal

L'equip femení del CN Mataró La Sirena ha aconseguit la classificació per a la final de la Divisió d'Honor per la via ràpida després de superar avui al migdia el CN Sant Andreu per 10-6 en el segon partit de les semifinals, i a partir del pròxim dimecres començarà la gran final contra el potentíssim CN Sabadell, actual campió d'Europa.

Wa fem
Ha estat un partit més complicat del que fa pensar el resultat final, ja que l'equip andreuenc ha dificultat molt les accions ofensives de l'equip local, amb una forta pressió sobre les jugadores exteriors, i quasi tots els gols del Centre han hagut d'arribar en jugades de superioritat o en contres.
L'equip de Florin Bonca ha sortit molt mentalitzat i ha fet un molt bon primer quart en atac i ha continuat la mateixa tònica al segon quart, i tot i que a l'altra banda Marta Recio, l'ex-sabadellenca, trobava bé el forat, això no ha servit perquè l'equip visitant pogués mantenir igualat el resultat.

Wa fem
A la represa el Sant Andreu ho ha intentat pressionant molt en defensa, però no ha tingut el suficient encert en atac per equilibrar el marcador.
En aquest partit encara no ha jugat Roser Tarragó, a la que tindrem a la final, però sí que ho ha fet el nou fitxatge del Centre, l'ex-jugadora del "Medi" Paula Chillida, que ha estat tota la temporada, igual que la "Ru" a una universitat dels Estats Units.

Wa fem

CN MATARÓ LA SIRENA - CN SANT ANDREU 10-6

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (2, 1 de p.), Carla Graupera, Mar Llisterri, Lisa Gibson (3), Laia Rigau, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Paula Chillida, Ona Meseguer (1). 10 gols de 20 xuts en 42 atacs. 6 exclusions més un penal. 5 de 8 en jugades de superioritat (una doble).
CN SANT ANDREU: Gazulla, Roca, Lloret (1 de p.), Orozco (1), Díaz, Espinar, Casasayas, Castellá (1), Alvaro, Recio (3), Espasa, Fajardo. 6 gols de 25 xuts en 38 atacs. 9 exclusions més un penal. 1 de 6 en jugades de superioritat.
PARCIALS: 4-2, 3-2, 3-1, 0-1.