El CNM La Sirena encarrila el pas a la final amb gran solvència

Va derrotar el Sant Andreu a la seva piscina per 6-11 en el primer partit de semifinals

L'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena va encarrilar la seva classificació per a la final de Divisió d'Honor de waterpolo ja que va guanyar amb gran solvència a la piscina del CN Sant Andreu per 6-11.

S'ha de recordar que a la fase regular la victòria en aquella piscina havia estat per a l'equip andreuenc per 12-7, i per tant es temia el partit, però a l'hora de la veritat tot va sortir brodat, sobretot a la represa, i la victòria va caure del costat mataroní amb parcials de 1-1, 2-1, 2-6 i 1-3.

De tota manera el matx no va ser fàcil. En els dos primers quarts va haver-hi gran igualtat i les porteres dels dos equips van estar magnífiques amb aturades de molt de mèrit i això va fer que al descans el marcador estigués en un minso 3-2.
En el tercer quart La Sirena va aconseguir trencar el marcador, sobretot gràcies a uns moments dinspiració de Clara Cambray que va marcar dos gols i va recuperar una pilota en defensa que va servir perquè la Ciara posés La Sirena per davant, i després l’Ona de penal i la Ciara d’un xut sobre la botzina van obrir forat (5-8), per tancar un tercer quart sensacional.

Mataro-Sant Andreu

Al darrer quart l'equip local ho va intentar jugant al límit però La Sirena va gestionar bé el marcador, mantenint la intensitat en defensa i jugant amb tranquil·litat en atac i aprofitant  bé les ocasions, amb dos gols consecutius de Mar Llisterri, que va sentenciar el partit quan faltaven poc més de tres minuts (6-10).
El dissabte a ¾ d’1 es jugarà el segon partit a Mataró, on l'equip de Florin Bonca intentarà segellar la classificació per a la final.
A l'altra semifinal el Sabadell es va imposar per 5-16 a la piscina del Mediterrani.

CN SANT ANDREU- CN MATARÓ LA SIRENA 6-11

CN SANT ANDREU: Gazulla, Roca, Lloret (1), Orozco, Díaz (1), Espinar (1), Casasayas, Castellá (1), Alvaro, Recio, Espasa, Fajardo (2).
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (1), Carla Graupera, Mar Llisterri (2), Lisa Gibson, Alba Bonamusa, Clara Cambray (2), Ciara Gibson (4), Marta Bach (1), Zoial Quesada, Laia Rigau, Ona Meseguer (1).
PARCIALS: 1-1, 2-1, 2-6, 1-3.