El Quadis colpeja primer a les semifinals del "play-off"

Ha superat les dificultats per guanyar el Terrassa en un partit vibrant per 8-6

El CN Mataró Quadis ha aconseguit guanyar el primer partit de les semifinals del "play-off" per al títol de la Divisió d'Honor de waterpolo, superant el CN Terrassa, segon a la fase regular, pel resultat de 8-6.
Ha estat un partit vibrant, en el qual els egarencs han pres avantatge al primer quart, però després han vist com l'equip local, primer de la mà d'un inspirat Pere Estrany, amb 4 gols en els dos primers quarts, i després, quan ell ha vist una rigorosa vermella, de Fran Sànchez, ha aconseguit agafar un còmode avantatge de tres gols poc després d'iniciar-se el darrer quart. Aleshores, i fins al final, la defensa local ha estat immensa tapant tots els forats i per si de cas al darrere hi era Diakonow (que ha fet 11 aturades, alguna de prodigiosa, al llarg del partit), i s'ha arribat al final fins i tot amb certa tranquil·itat davant la pressió desesperada dels egarencs.

El Terrassa domina primer però es veu remuntat abans del descans
Els egarencs des del primer moment han pressionat fort i amunt en defensa per evitar els xuts de Piralkov, al qual han anul·lat, i d'Estrany, que amb gran motivació ha superat tots els marcatges, mentre que el Quadis ha tancat una mica més per evitar les pilotes a dintre la boia on Alcaide és ben sabut que fa molt de mal. D'entrada, com hem dit, els egarencs se n'han sortit millor, però a partir del segon quart el Quadis, al que hem vist millor físicament, ha imposat el seu ritme, i s'ha posat per davant amb dos grans gols en superioritat de Pere Estrany poc abans del descans, superant el porter internacional Iñaki Aguilar.

Wa Mataro-Terrassa

Gran defensa local a la represa
A la represa l'equip local ha afermat encara més la defensa, incloses algunes jugades d'inferioritat on s'ha mostrat molt encertat, i el Terrassa en els dos darrers quarts només ha pogut marcar un gol de penal i un altre quan el matx ja estava decidit. I això tenint en compte que els col·legiats havien expulsat amb vermella, per protestar, a Estrany, que era el referent en atac del Quadis. Però aleshores Fran Sànchez ha fet valer els galons per posar-se l'equip a l'esquena, tenint en compte que Piralkov estava anul·lat.
Els dos darrers quarts no han estat brillants pel joc ofensiu, però sí de gran intensitat defensiva i en aquest aspecte l'equip de Beto Fernàndez s'ha mostrat molt sòlid, i avui més que el que ha estat l'equip amb millor defensa de la lliga. I al final s'ha obtingut un merescut triomf, el primer de la temporada davant aquest rival, i per tant es jugarà l'accés a la final de la lliga per primera vegada a la seva història, el pròxim cap de setmana a Terrassa, on caldrà guanyar un dels dos partits.

Es repeteix la situació de la temporada 2007-08
Amb aquest resultat de moment es repeteix la situació de la temporada 2007-08 quan, aleshores en quarts de final, el Quadis va guanyar aquí per 9-7, i després va perdre a Terrassa davant l'equip egarenc (on jugaven Diakonow, Piralkov i Bonca) per 11-5 i per 11-10 en el tercer partit després d'una pròrroga.
A veure si pot canviar el desenllaç final aquest cap de setmana...

CN MATARÓ QUADIS - CN TERRASSA 8-6

CN MATARÓ: Michal Diakonow, Albert Merino, Fran Sànchez (3), Marc Corbalán, Svilen Piralkov, Edu Mínguez (1), Pol Barbena, Pau Bach, Víctor Fernàndez, Pere Estrany (4), Pau Schnizler, Pau Bernabé, Marc Pannon (ps). 8 gols de 24 xuts, de 37 opcions d'atac. 12 exclusions, 1 penal i 1 vermella. 5 gols de 10 en home de més.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra, Mora (1), Alarcón (1), Óscar Aguilar, Blànquez, Carrillo (3, 1 de p.), Alcaide, Pérez (1), Gallego, Galeev, Gonzàlez i Prieto (ps). 6 de 23 xuts de 39 opcions d'atac. 10 exclusions. 3 gols de 12 en home de més i 1 de 1 en penals.
PARCIALS: 2-3, 3-1, 2-1, 1-1.

RADIOGRAFIA DEL PARTIT
1r quart
2'10" En jugada d'home de més marca Jordi Pérez (0-1)
2'31" PERE ESTRANY empata amb un xut sensacional (1-1)
3'30" Gol d'ESTRANY en jugada d'home de més (2-1)
6'20" Gran xut de Carrillo (2-2)
7'10" Gol de Carrillo en jugada d'home de més (2-3)
2n quart
2'50" FRAN SÀNCHEZ en jugada d'home de més (3-3)
5'30" Xut de Mora que entra després de tocar al travesser (3-4)
6'50" Xut sec d'ESTRANY en jugada d'home de més (4-4)
7'30" En una altra jugada d'home de més ESTRANY marca de xut ràpid (5-4)
3r quart
2'23" FRAN SÀNCHEZ marca després d'atrapar un rebot (6-4)
4'41" Gol d'EDU MÍNGUEZ en jugada de superioritat (7-4)
5'17" Carrillo marca de penal (7-5)
4t quart
2'11" Gol de FRAN SÀNCHEZ després que el Quadis capturés un rebot (8-5)
6'45" Alarcón marca en jugada d'home de més (8-6)