La Sirena fa el que pot davant el potent Sabadell

En el darrer partit de la fase regular va acabar cedint per 4-9

L'equip femení de waterpolo del CN Mataró La Sirena va tancar el dissabte la fase regular de la Divisió d'Honor enfrontant-se al líder i gran aspirant al títol, el CN Sabadell, davant del qual l'equip local va fer el que va poder per intentar no caure de manera massa contundent, i, més o menys ho va aconseguir, ja que el matx va acabar amb un discret marcador de 4-9.

L'equip sabadellenc va sortir per totes i ràpidament va fer pujar un 0-3 al marcador quan només havia fet quatre atacs. Lisa Gibson va fer l'únic gol local del primer quart. El marcador es va repetir al segon quart arribant-se al descans amb un clar 2-6 favorable a l'equip sabadellenc, després que l'equip local topés repetidament amb la gran actuació de Laura Ester, possiblement la millor portera del món.

140503 WA fem Mataró - Sabadell

En els dos darrers quarts les jugadores de La Sirena van plantar cara amb molta dignitat a un equip que té una plantilla molt superior, però que només va poder anotar tres gols en els dos darrers períodes, gràcies al bon treball defensiu de l'equip mataroní.

D'aquesta manera l'equip mataroní tanca la fase regular en segon lloc i, a partir del pròxim dimecres dia 14, ja començarà a enfrontar-se a les semifinals al CN Sant Andreu. A l'altra jugaran Sabadell i Mediterrani.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN SABADELL 4-9

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (1), Carla Graupera, Mar Llisterri, Lisa Gibson (1), Anna Samsó, Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Alba Bonamusa i Ona Meseguer.
CN SABADELL: Ester, Ortiz, Ani Espar (1), Mora, Szucs (2), Pareja, Cordobés, Maica Garcia (3), Peña, Seideman (1), Domènech (1), Forca (1).
PARCIALS: 1-3, 1-3, 1-2, 1-1.