El Quadis guanya amb dificultats a la Nova Escullera

El Club Natació Barcelona ha anat per davant durant els tres primers quarts

L'equip del Centre Natació Mataró Quadis ha trencat la seva mala ratxa i ha aconseguit el triomf després de tres setmanes sense fer-ho. Ha estat a la piscina de la Nova Escullera davant l'històric Club Natació Barcelona que, tot i no ser el que havia estat anys enrere, ha venut cara la seva pell en un partit on ha dominat durant els tres primers quarts.

El Quadis ha fet un inici de partit desastrós, molt poc concentrat en defensa i sense encert en atac i el quadre cenebista, que és l'antepenúltim classificat, s'ha avançat amb un inesperat 4-0, i al descans encara dominava per 5-3, tot i que l'equip de Beto Fernàndez a poc a poc s'havia anat ficant en el partit.

A la represa, en un tercer quart de gran intensitat, l'equip local s'ha mantingut amb dos gols d'avantatge fins al 8-6 poc abans del final del tercer quart. Ha estat a partir d'aquí que s'ha començat a veure el "Quadis real" i amb un parcial de 0-4 (tornant el que li havien clavat a l'inici de partit) entre el final del tercer quart (al qual s'ha arribat amb 8-7) i l'inici del darrer, s'ha posat amb un avantatge que ja ha estat insalvable per a l'equip de la Nova Escullera que, indubtablement, és més fluix que l'equip mataroní i sobretot té menys experiència, ja que la majoria dels seus jugadors tenen menys de vint anys.

La fase regular acabarà d'aquí a dos dissabtes a casa davant el Navarra i després ja s'encararan les semifinals del "play-off" davant el CN Terrassa.

CN BARCELONA - CN MATARÓ QUADIS 10-12

CN BARCELONA: Expósito, Segurana (1), Aguilella, Tardío, Cánovas, Gasulla (2), Serrano (1), Flores (1), Padilha (1), Bofill (3), De Toro, Chiner.
CN MATARÓ: Michal Diakonow, Albert Merino, Fran Sànchez (1), Svilen Piralkov (3), Edu Mínguez (3), Pol Barbena (1), Víctor Fernàndez (1), Pere Estrany (3), Pau Schnizler i Pau Bernabé.
PARCIALS: 4-1, 1-2, 3-4, 2-5.