El Quadis sentencia en el darrer quart

El Concepción madrileny havia empatat a 7 dintre del tercer quart

El CN Mataró Quadis era clar favorit a la piscina del Concepción de Madrid, un dels equips més fluixos de la màxima categoria, però ha hagut de patir força per acabar guanyant per 8-12, gràcies a un bon parcial en el darrer quart i a la bona tasca dels seus dos golejadors Svilen Piralkov i Pere Estrany.

L'equip que dirigeix Beto Fernàndez va començar molt concentrat en defensa i com sempre amb Diakonov tapant bé sota pals i al final del primer quart dominava per 0-2, però una certa relaxació en el segon quart va permetre que l'equip madrileny arribés al descans amb les opcions intactes, amb el marcador situat en un mínim 3-4. I la tònica es va mantenir en el tercer, ja que el Quadis no podia escapar-se i fins i tot el Concepción va igualar a 7 poc abans del final del tercer quart.
A partir d'allà l'equip mataroní es va centrar i va imposar el seu superior potencial i amb un parcial de 0-4 va trencar les il·lusions madrilenyes.

CONCEPCION MADRID - CN MATARÓ QUADIS 8-12

CN MATARÓ: Michal Diakonov, Albert Merino, Fran Sànchez, Marc Corbalán, Svilen Piralkov (4), Edu Mínguez (2), Pol Barbena, Pau Bach (1); Víctor Fernàndez (1), Pere Estrany (4), Pau Schnizler.
PARCIALS: 0-2, 3-2, 4-4, 1-4.