Aquest dissabte es disputa un grandíssim partit aquí a Mataró

El CN Mataró Quadis rep el Terrassa amb la intenció de prendre-li novament el segon lloc

• Divendres, 13 Desembre 2013 13:10

121222 Wa mataro-canoe_02El dissabte al migdia (12:45 hores) tenim un gran partit al complex Joan Serra del CN Mataró, ja que el CN Mataró Quadis rep el CN Terrassa, que la passada jornada va fer-se amb la segona plaça que ostentava l’equip mataroní, aprofitant la derrota dels de Beto Fernàndez a la piscina del líder. Però la gran actuació feta a la piscina Sant Sebastià fa concebre esperances de poder guanyar aquest pròxim partit i així recuperar la segona posició de la taula.

Un rival difícil
Els egarencs fins ara només han perdut davant del Barceloneta, mentre que els mataronins, a part d’aquesta última però honorífica derrota davant els mariners (14-13), també van cedir un empat a la piscina del Sabadell, i això fa que dos punts separin els dos equips.

No cal dir que el Terrassa és rival complicat. Ja fa set temporades que estan instal·lats al podi de la Divisió d’Honor estatal i de la mà de Dani Nart s’han convertit en un equip molt difícil de batre. Tenen a la porteria l’internacional Iñaki Aguilar, tota una assegurança sota els pals, i tenen també tres dels màxims golejadors de la competició com són Sergi Mora, Óscar Carrillo i Ivan Gallego, que junt amb Alcaide, Óscar Aguilar i Alarcón formen un set inicial molt compacte, però potser ara mateix l’equip mataroní els supera en banqueta. Veurem si ho poden demostrar a la piscina mataronina. La temporada passada la victòria va ser per al Terrassa per 4-5 en un partit en el qual l’ara porter local, Michal Diakonov, va fer un gran partit a la porteria egarenca.