El Quadis visita l'invencible Barceloneta

El CN Mataró La Sirena té un compromís complicat a la piscina del Mediterrani

  • Divendres, 29 Novembre 2013 13:06

Mataró-barcelonetaEl Centre Natació Mataró Quadis visita dissabte a les 12 hores la piscina del campió i líder, l'Atlètic Barceloneta en un matx pràcticament impossible de guanyar. Tot i això els mataronins ho intentaran tot per continuar ostentat la segona plaça, ja que si els mataronins perden veuran com el CN Terrassa els passa a la classificació.

Un bonic record
La darrera victòria del CN Mataró a la piscina de Sant Sebastià es remunta al memorable "play-off" de la temporada 2001-02, en el qual, després d'haver perdut el primer partit de quarts de final a casa, va guanyar els dos partits allà per 12-14 i 7-8 eliminant els mariners de la lluita pel títol. Aquella mateixa temporada ja s'havia guanyat allà per 7-10 en partit de fase regular. Després d'allò, com si l'equip barceloní ho anés recordant i n'anés prenent la revenja, s'han encadenat 11 derrotes, la més recent la temporada passada per un ajustat 11-9, però l'anterior per un contundent 17-4.

Prova de foc del femení

El Centre Natació Mataró La Sirena visita al “Medi” en el partit més complicat, deixant a part els que haurà de disputar contra el Sabadell. El matx es disputarà dissabte a les 12 hores a Barcelona.

La temporada passada el matx va acabar amb empat a 6 gols, després que les dues anteriors temporades les mataronines tornessin amb els tres punts (5-8 i 7-8). Abans el registre històric ens dóna 5 victòries locals, en uns temps en que el "Medi" era més fort que no pas ara.