Els equips del CN Mataró reben rivals assequibles

El Quadis rep la visita del cuer i La Sirena un Saragossa en hores baixes

  • Divendres, 22 Novembre 2013 14:21

Mataró-barcelonetaDissabte el masculí del CN Mataró de waterpolo rep la visita del cuer de la categoria, el Concepción de Madrid. El Quadis rep per primera vegada aquest equip madrileny, que és nou a la Divisió d’Honor i que fins ara només ha estat capaç de sumar un únic punt. Els mataronins si sumen una nova victòria continuaran una setmana més en segon posició darrera del Barceloneta. El matx es jugarà a les 12:45 hores.

El CN Mataró La Sirena rep un rival animat

El CNM La Sirena rep un WP Zaragoza que no hauria de ser rival de consideració, però que arriba reforçat anímicament després de donar la sopresa i empatar a la piscina del CN Terrassa. Tot i això, les mataronines no haurien de tenir problemes per superar les aragoneses i continuar liderant la classificació amb el poderós Sabadell. El matx es disputarà després del masculí a les 14:30 hores.

L'equip "manyo" ha estat rival habitual les darreres temporades, ja que va pujar a la màxima categori la temporada següent que ho havia fet el CN Mataró, i només ha aconseguit puntuar aquí una vegada, la temporada 2007-08 amb un empat a 9 gols. Les altres sis visites s'han saldat amb victòries locals que van des del 11-10 de la temporada 2006-07 fins el 17-7 de la temporada passada. La màxima diferència va ser fa dues temporades en la qual les mataronines van guanyar per 18-6.
La seva gran referent és la internacional Andrea Blas, campiona del món i que la setmana passada va estar junt amb Marta Bach i Ona Meseguer a Rússia en la victòria per 11-13 de la selecció espanyola en partit de Lliga Mundial.