Victòria treballada del Quadis davant el Mediterrani

Els mataronins guanyen 8 a 6 i es col·loquen líders provisionals de la Divisió d'Honor Masculina

Mataró-barcelonetaEl CN Mataró Quadis ha guanyat aquest migdia el Mediterrani per 8 a 6 en el partit avançat de la quarta jornada i es col·loca líder provisional de la Divisió d’Honor Masculina. El matx ha començat molt igualat amb els dos equips aprofitant els atacs en superioritat per perforar la porteria rival. El primer quart ha acabat 3 a 2. En el segon període el Quadis ha augmentat la diferència fins als dos gols marxant al descans guanyant 5 a 3.

A la represa el Mediterrani ha fet perillar la victòria mataronina empatant el partit a sis gols, però ràpidament el Mataró ha reaccionat i abans d’acabar el tercer quart s'ha posat 8 a 6 a dalt gràcies als gols Pere Estrany i Fran Sánchez. En el darrer quart el marcador ja no s'ha mogut més, en part gràcies a la gran actuació del porter mataroní Diakonow que ho ha aturat tot, no donant opcions al Mediterrani d'entrar de nou en el partit.

CN MATARÓ QUADIS - CE MEDITERRANI 8-6

QUADIS:  Michal Diakonow, Àlex Codina, Fran Sànchez (2), Marc Corbalán, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez (1), Pol Barbena, Pau Bach (1), Víctor Fernàndez, Pere Estrany (2), Pau Schnizler, Marc Pannon.
PARCIALS: 3-2, 2-1, 3-3, 0-0.