El Quadis guanya àmpliament i és líder vuit anys després

La diferència final permet l'equip mataroní ser líder de la Divisió d'Honor cosa que no passava des de la temporada 2005-06

El Quadis no ha tingut cap mena de problema per sumar els primers tres punts davant d'un equip com l'Helios que la passada temporada ja va jugar la promoció de descens i que aquesta temporada també sembla condemnat a estar a la part baixa. La diferència final ha estat tan gran (15 gols) que, tot i que no s'ha tancat la jornada, de ben segur donarà al CN Mataró Quadis el títol de primer líder de la Divisió d'Honor 2013-14.

Feia vuit anys que el Quadis no era líder
S'ha de dir que això no passava des de feia vuit anys, quan la temporada 2005-06 el CN Mataró Quadis va ser líder, no a la primera jornada, però sí entre la segona i la quarta, i a més en aquesta quarta jornada, després d'haver guanyat els quatre primers partits (Plaza-CNM 8-10, CNM-Sant Andreu 20-12, Medi-CNM 8-11 i CNM-Canoe 20-13), va ser líder en solitari dos punts per davant del Barceloneta, que li va prendre el primer lloc a la jornada cinquena en l'enfrontament directe.

Mataró-barceloneta

Sortida en tromba i tot resolt
El Quadis avui ha sortit a per totes i des de bon començament ha marcat la diferència col·locant el 4-0 al marcador amb dos gols del nou fitxatge Pere Estrany i dos més a càrrec dels joves Pol Barbena i Marc Corbalán. Només al final del primer quart els aragonesos han reduït amb el 4-1. Despés, al segon quart, el parcial ha estat encara més clar (7-1). La defensa estava molt forta i les contres eren letals i al descans, per tant, la diferència era de 9 gols, en plena exhibició local davant un equip entregat.
Al tercer quart ha continuat augmentant la diferència i només al darrer hi ha hagut una certa relaxació que ha evitat que el marcador encara fos més escandalós. Destacar que ha retornat Fran Sànchez, després de la seva operació al genoll, i que ho ha fet anotant 5 gols i sent el màxim golejador de l'equip junt amb Svilen Piralkov.

CN MATARÓ QUADIS - HELIOS SARAGOSSA 20-5

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow i Marc Pannon porters, Àlex Codina (2), Fran Sànchez (5), Marc Corbalán (1), Svilen Piralkov (5), Edu Mínguez, Pol Barbena (2), Pau Bach (1), Víctor Fernàndez, Pere Estrany (3), Pau Schnizler (1), Albert Merino.
HELIOS SARAGOSSA:  Víctor Gil, Garcia, Francisco Gil, Small (2), Les, Alvaro Garcia (2), Ortega, Gamón, López (1), Peiró, Brown, Navarrete i Villarte.
PARCIALS: 4-1, 7-1, 5-1, 4-2.