El Quadis i La Sirena subcampions de Catalunya

Els dos equips del Centre Natació Mataró cauen de manera clara davant els favorits que reediten el títol

• Diumenge, 06 Octubre 2013 16:12

Final femenina

Els favotits no han donat opció a la sorpresa i s'han mostrat intractables contra els dos equips del Centre Natació Mataró, que tan brillantment s'havien classificat per a les grans finals de la Copa de Catalunya d'aquest diumenge. Amb dos guions gairebé calcats, el Sabadell en categoria femenina i el Barceloneta en masculina han dominat des de l'inici i s'han emportat els títols de campions de Catalunya, aixecant d'aquesta manera el primer títol de la temporada.

La matinal de waterpolo ha començat amb la final femenina, i amb un Sabadell que ha sortit molt fort demostrant el perquè és l'equip més fort del continent. Les vallesanes han obert el marcador des del principi, posant un 0 a 6 al seu favor que ha refredat una mica l'ambient a la piscina del CN Mataró. Per sort ha arribat el primer gol de La Sirena, gràcies a un potent xut de Ciara Gibson, però el Sabadell ha respost just abans del descans col·locant un claríssim 1 a 7. Els dos darrers quarts han estat molt més igualats i, amb un Sabadell una mica més relaxat, les de Florin Bonca inclús han aconseguit retallar un gol al marcador acabant amb un digne 8 a 13.

Mataró-Sabadell

FINAL FEMENINA
CN MATARÓ LA SIRENA 8-13 CN SABADELL ASTRALPOOL

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (2), Carla Graupera (1), Mar Llisterri, Lisa Gibson (1), Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach, Zoila Quesada, Laia Rigau, Ona Meseguer (1).
CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (1), Noelia Mora, Gabriella Szucs, Jennifer Pareja (3), Marina  Cordobés, Maica Garcia (4),  Pili Peña (2), Melissa Seidemann (3), Carla Abellan, Cristina Terrado.
PARCIALS: 0-3, 1-4, 4-3, 3-3.

Mataró-Barceloneta

La final masculina ha tingut poca història, si bé és cert que als primers minuts s'ha vist a un Mataró Quadis amb les idees clares i posant en problemes al "totpoderós" Barceloneta. Però els de Beto Fernàndez han errat clares ocasions per marcar, mentre els "mariners" han aconseguit foradar dues vegades la porteria defensada per Diakonow (0-2). Al segon quart, la cosa s'ha acabat de torçar, ja que no s'aconseguia obrir la llauna. El porter exmataronista Mario Lloret i la seva defensa no han donat opció als jugadors del Quadis que no han pogut marcar fins al tercer quart quan el partit ja estava del tot sentenciat (1-7). D'aquí al final el Mataró ha pogut aconseguir tres gols més que evitaven una golejada d'escàndol, tot recordant que el Barceloneta tornarà a ser enguany el rival a batre per tothom.

Mataró-barceloneta

FINAL MASCULINA
CN MATARÓ QUADIS 4 - 10 ATLÈTIC BARCELONETA

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow (porter), Pau Bernabé, Àlex Codina, Marc Corbalán, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach, Víctor Fernández (1), Pere Estrany, Pau Schnizler, Albert Merino, Marc Pannon.
CN ATLÈTIC BARCELONETA: Mario Lloret (porter), Dani López (porter), Balasz Sziranyi (2), Sergi Cabanas, Alberto Muñárriz (1), Albert Español (2), Marc Minguell (1), Marc Roca (1), Gonzalo Echenique, Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández (2), Ruben de Lera, Roger Tahull.
PARCIALS: 0-2, 0-2, 1-3, 3-3.