El CN Mataró La Sirena també serà a semifinals

Ha derrotat còmodament el Rubí igual que ho havia fet al partit d'anada

Igual que el CN Mataró Quadis, l'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya del proper cap de setmana a Mataró. En el cas del femení la cosa estava molt més clara, ja que al partit d'anada ja havia derrotat el Rubí, nou equip de la Divisió d'Honor aquesta temporada, per un contundent 7-15, que avui a la piscina mataronina ha ratificat amb un altre marcador clar de 12-4.

Wa F Mataró-Rubi

En el primer partit jugat a Rubí van formar l'equip mataroní que dirigeix Florin Bonca: Jade Smith portera, Chloe Wilcox (2), Carla Graupera (3), Mar Llisterri, Lisa Gibson (3), Júlia Valera, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (4), Marta Bach, Zoila Quesada, Ona Meseguer (2).

I en el de tornada a Mataró van jugar: Jade Smith, Chloe Wilcox (2, 1 de penal), Carla Graupera (2), Mar Llisterri (1), Lisa Gibson (1), Laia Rigau, Clara Cambray (2), Ciara Gibson (4, 1 de penal), Marta Bach, Zoila Quesada, Alba Bonamusa, Ona Messeguer.

Les semifinals es jugaran el divendres i en el cas del CN Mataró el rival serà el CE Mediterrani i el partit serà a les 16:30 hores.

Wa F Mataró-Rubi