Roser Tarragó i Marta Bach campiones del Món de waterpolo

La selecció espanyola ha guanyat la final 8 a 6 contra Austràlia

• Dissabte, 03 Agost 2013 01:01

Les mataronines Roser Tarragó i Marta Bach s'han proclamat aquest divendres Campiones del Món de waterpolo al Mundial de Barcelona, un nou èxit després de la Plata als Jocs Olímpics de Londres el passat estiu. Aquest cop la jove selecció espanyola entrenada per Miki Oca ha sabut aprendre dels errors i ha dominat la gran final des de l'inici i, jugant amb el públic a favor, ha aconseguit el seu primer títol mundial.

Or Mundial Waterpolo

Tot i que l'equip espanyol ha dominat el matx en tot moment, les australianes han estat dins del partit fins el darrer quart. Però les grans aturades de la portera Laura Ester i la gran defensa de tot l'equip (Roser Tarragó i Marta Bach com sempre destacades en aquesta faceta) han estat factors claus per aconseguir la primera medalla d'or de la delegació amfitriona.

Golàs de Tarragó a la final

Després del gran gol de contraatac en semifinals, Roser Tarragó ha tornat a fer una diana de les que es recorden. En aquest cas ha estat un golàs aconseguit des de molt lluny i que a més significava el 5 a 3 amb què s'ha arribat al descans, en un moment decisiu. Per la seva banda, l'exjugadora del CN Mataró Laura López ha aconseguit dos dels vuit gols de la selecció estatal.