Roser Tarragó i Marta Bach a la final del Mundial

La selecció espanyola ha superat en semifinals a Hongria 13 a 12

• Dimecres, 31 Juliol 2013 23:34

En un partit intensíssim i disputat fins al final, les mataronines Roser Tarragó i Marta Bach s'han classificat per la gran final de waterpolo femení del Mundial que s'està disputant a Barcelona.

Gol de Roser Tarragó

La selecció espanyola ha aconseguit aquest èxit després de superar a Hongria 13-12 en una semifinal amb dues parts molt diferenciades. Als dos primers quarts els atacs estaven inspiradíssims i s'ha arribat al descans amb un sorprenent empat a 9.

Al tercer quart les hongareses semblaven més senceres i han aconseguir un parcial de 0-3 que les ha fet estar a punt de sentenciar el matx, però un temps mort de Miki Oca a mig tercer quart ha estat clau perquè la selecció estatal pogués superar aquest moment crític. La defensa espanyola s'ha entonat i poc a poc els gols han anat posant més pressió sobre les hongareses que han anat perdent jugadores per exclusions i han acabat veient com el passi a la final era per les amfitriones.

En aquest partit Marta Bach ha tornat a ser important en defensa igual que Roser Tarragó que també ha aconseguit un espectacular gol de contraatac. En aquest partit la més destacada en atac ha estat Anni Espar amb quatre gols en quatre llançaments.

La final Espanya - Austràlia es juga aquest divendres 2 de juliol a les 22:15 en directe per Esport 3 i TDP