El CNM ElTot.cat subcampió de lliga davant el potent Sabadell

Tercera lliga consecutiva pel CN Sabadell davant un CN Mataró que torna a lluitar el partit amb il·lusió (12-7)

  • Dissabte, 25 Maig 2013 12:16

El CNM Eltot.cat, subcampiones de Lliga 2012-13

El CN Sabadell ha revalidat avui dissabte el títol de lliga de Divisió d'Honor femenina de waterpolo davant el millor Centre Natació Mataró ElTot.cat de les darreres temporades. Les noies de Vicenç Tarrés, després de cedir per la mínima a Mataró (9-10), han perdut el segon partit a Sabadell, però de nou mostrant una bona imatge contra el campió d'Europa (12-7).

Les mataronines no han permès a les vallesanes trencar en cap moment el partit i han entrat al darrer quart perdent només de tres gols (7-4). Al final, però s'ha acusat el cansament, i no s'ha pogut donar la campanada, amb el que el partit i el títol de lliga s'han quedat una temporada més a Sabadell.

Aquesta ja és l'onzena lliga del CN Sabadell, i la tercera consecutiva d'un equip que fa tres anys que es mostra intractable amb tres lligues estatals i dos campionats continentals.

Partit Mataró-Sabadell

En acabar el partit, i a micròfons de Mataró Ràdio, l'entrenador Vicenç Tarrés ha valorat el gran final de temporada del seu equip: "Quin gran play-off hem fet, i quin plaer poder entrenar aquest equip. Crec que hem fet una gran temporada, llàstima no haver pogut anar més lluny a la Copa d'Europa, però cal dir que tres dels equips del nostre grup van arribar a la Final Four". El mateix tècnic ha dit que ara cal gaudir de la gran final jugada i dilluns ja tocarà pensar i planificar la propera temporada amb la nova junta.

CN SABADELL 12 - 7 CN MATARÓ ELTOT.CAT

CN SABADELL: Laura Ester, Matilde Ortiz, Helena Lloret, Anni Espar, Gabriela Szucs (3, 1 de p.), Jennifer Pareja (4, 2 de p.), Emma Morgen, Maica Garcia, Pilar Peña (2), Marta Recio, Olga Domènech (2), Judith Forca (1), Elena Sànchez.
CN MATARÓ ELTOT.CAT: Carla Rodríguez, Míriam López-Escribano, Carla Graupera, Mar Llisterri (1), Roser Tarragó (3), Frankie Snell (1), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Mireia Castellà, Chloe Wilcox, Mireia Nedderman.
PARCIALS: 3-1, 3-2, 1-1, 5-3.