La secció de triatló del CNM participa en les duatlons de Vic i Girona

Els més destacats van ser Aleix Garreta i Oriol Gili

La secció de triatló del Centre Natació Mataró ha participat en les dues últimes setmanes en dues de les duatlons clàssiques del calendari català.

200310Tr_DuatlóGirona

El passat diumenge día 1 de maig en la seva 7a edició de la Duatló Ciutat de Girona, puntuable per a la Lliga catalana, amb una participació de 390 duatletes, i sobre distàncies de 10 km de cursa a peu, 37 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu final en uns circuits molt espectaculars i exigents. El més destacat del CN Mataró va ser Aleix Garreta en 46 posició, Oriol Bruguera va quedar un lloc per darrere seu, i el júnior Pol Peña va arribar en 65 posició. Per equips el CNM es va classificar en 13 posició.

200310Tr_DuatlóVic

Aquest diumenge passat dia 8 de març van anar a disputar la 18a edició de la duatló de Vic, una de les més històriques i més dures del calendari català, i també puntuable per a la lliga Catalana.
Els 350 participants van recórrer unes distàncies de 7 km de cursa a peu, 33 km d'exigent circuit de ciclisme amb força desnivell i 3 km més de cursa a peu.
El més destacat del Centre va ser Oriol Gili amb un temps de 1:38:10 quedant
en la 45a posició. Amb Marcel Aragonès en el lloc 60è i Adrià de Moya el 87è van donar temps per classificar al CN Mataró en la 16a posició per equips.