L'equip femení del CN Mataró cinquè en el campionat català de duatló

L'equip masculí va quedar en dotzè lloc en la competició disputada al Prat de Llobregat

El passat diumenge 2 de febrer es va disputar el  Campionat Nacional de Catalunya per equips de duatló al Prat de Llobregat, amb participació dels equips del CN Mataró.

200210Tr_DuatlónoiesBici

L’equip femení, amb el quartet format per Aida Fàbrega, Júlia Raja, Alba Barroso i  Alba Pujol va lluitar com sempre entre les millors aconseguint una gran 5a posició amb un temps final de 1:14:58.

200210Tr_Duatló noies podi

En nois amb barreja entre joventut i veterania van competir el cadet Robert de Moya, el júnior Pol Peña, i els sèniors Oriol Bruguera, Oriol Gili i Aleix Garreta, i el veterà Jose Luis Cano. Al final van acabar en una bona 12a posició a pocs segons d’estar en el top 10.

200210Tr_Duatló nois

De bon matí s’havia disputat la prova open. Les noies van ser les més destacades amb la 8a posició amb un equip format per Maria Jordà, Paula Balcarce, Gemma Badia i Núria Bruguera. Els nois van estar quasi en el mateix temps en les posicions 25a i 29a amb un equip format per Sergio Feliz, Quim Nicolau, Joan Ametller i Ivan Roca i un altre, de joves, amb Aniol Floriach, Marti Codina, Marcel Aragonès i Adrià de Moya.