Bon paper del CN Mataró en el Campionat de Catalunya de Triatló

L’equip femení va obtenir la segona plaça i Clàudia Luna el 5è lloc absolut

Un bon grup de 21 triatletes del C N Mataró es van desplaçar el passat cap de setmana a Pont de Suert per disputar el Campionat de Catalunya Absolut de triatló en la distancia olímpica. La natació va ser a l'embassament d’Escales amb dues voltes a un triangle per completar els 1500 m, després 40 km de ciclisme per la Vall de Boi i acabar amb 10 km de cursa a peu en un circuit de 4 voltes per les rodalies de Pont de Suert.

180723Tr_PontdeSuert

Les més destacades van ser les noies i entre elles Claudia Luna que va arribar en una excel·lent 5a posició. Darrere Judit Zaragoza en 12a posició  i Ivana Peralta la 17a per aconseguir per equips la 2a posició. En categories Claudia va ser la 3a sub23 i Viky Roura 3a en veteranes 2.

180723Tr_Luna

En nois en una competició molt disputada el primer del Centre va ser Alvaro Rance amb una gran 7a posició absoluta i primer en veterans 1. Després entraren Oriol  Gili en el 18è lloc i Ivan Roca el 22è, per donar a l´equip la 5a posició. En categories Toni Noé va ser 1r en veterans 3 i Jose Luis Cano 2n en veterans 2.

Paral·lelament a la prova de Campionat en distància olímpica es va disputar una prova Open en distància esprint on van participar 4 noies del CNM. La cadet Júlia Raja va aconseguir la seva primera victòria absoluta confirmant que és una de les mes fermes promeses de l’equip. Aida Fàbrega va ser la 2a, Marta Mirón la 10a i Paula Balcarce la 25a. En nois Joaquim Martí, nova incorporació de l´equip, debutava en aquesta competició de distància esprint amb una 44a posició.

180723Tr_PodiRaja

Ara s’atura la competició de triatló fins el 26 d´agost quan retornarà amb la el Campionat d’Espanya de Llarga distància a Pontevedra.