Sis triatletes del CNM participen a l'Ironman de Klagenfurt

En unes condicions molt complicades, Vila aconsegueix finalitzar en 35a posició

CNM a Triatló d'Àustria

El passat diumenge es va disputar una nova edició de l'Ironman de Klagenfurt (Àustria), amb les distàncies clàssiques de 3800mts de natació, 180 kms de bicicleta i 42 km de cursa a peu on hi van participar-hi un total de sis triatletes del Centre Natació Mataró.

Els participants professionals, entre els quals hi havia José Luís Cano, Lluís Vila i Santiago Abad, van haver de nedar sense neoprè malgrat que la temperatura de l'aigua era força freda. En aquestes circumstàncies, Cano i Abad no van poder seguir amb la cursa un cop van acabar la natació degut a la hipotèrmia patida dins de l'aigua. Durant el sector ciclista va caure una forta pluja que encara va fer més difícil la competició.

El més ben classificat, amb una magnífica 35a posició, va ser Lluís Vila, amb un temps de 8h58', en una cursa lenta guanyada per Marino Vanhoenacker amb 8h04'. Oriol Gili va acabar el 122è amb 9h29', David Vilanna el 387 amb 10h 09 i finalment Albert Bas el 750 amb 10h46'.