Els dos equips de tritaló del CN Mataró es mantenen entre els millors

L’equip femení acaba 6è i el masculí 8è de la Lliga Nacional de Clubs

Equips Cn Mataró Lliga Estatal ClubsDiumenge passat els dos equips de triatló del Centre Natació Mataró van participar a la darrera prova de la Lliga Nacional de  Clubs de Primera Divisió, la màxima categoria estatal que es va celebrar a la platja del Sardinero de Santander.

Enguany el format d’aquesta prova ha canviat, si abans el títol estatal i la permanència a la màxima categoria se la jugaven els equips en una única prova, ara la classificació s’agafa dels resultats aconseguits en cinc proves diferents, la Copa del Rei, el Campionat d’Espanya per relleus, el Campionat d’Espanya de Distància Olímpica, l’estatal en distància Sprint i el Campionat d’Espanya de Clubs que donava el 40% de la puntuació final i que es celebrava la setmana passada.

El femení del CN Mataró arribava a la darrera prova en quarta posició i els nois en 11a posició i lloc de descens, per tant el masculí havia de fer un molt bon paper en aquesta prova per continuar un any entre els deu millors equips de tot l’estat espanyol.

Les noies acaben sisenes a la Lliga Nacional
Les primeres a competir van ser les noies aconseguint uns molt bons resultats que feien que l’equip acabés 8è classificat del Campionat de Clubs. Això va fer que el conjunt mataroní acabés 6è classificat de la Lliga Nacional i que perdés la quarta posició, però el més important és que s’havia assolit l’objectiu la permanència.
De l’actuació individual hem de destacar el 6è lloc de Clàudia Luna  amb un temps d’1:09:26, el 18è d’Anais Rivas (1:12:10), el 40è de Mònica Pellejero (1:16:23), mentre que Regina Mola va ser 59a (1:18:27).

Vuitè lloc del masculí tant al campionat com a la lliga
En categoria masculina el CN Mataró va realitzar una gran actuació i va acabar 8è en el Campionat de Clubs. Aquesta meritòria 8a posició li va valer a l’equipl mataroní per acabar 8è a la Lliga Nacional de Clubs de Primera Divisió i continuar un any més entre els millors.

Pel que fa a l’actuació individual, hem de destacar el 14è lloc de Lluís Vila (1:01:46), 27è lloc de Dani González (1:02:38) i el 35è lloc de Francesc Juàrez (1:02:58).
Un any més els dos equips del CN Mataró continuaran a la Primera Divisió Estatal d’on hi són des de la primera edició d’aquesta, un fet del que només poden presumir tres equips més de tot l’estat.