Clàudia Luna acaba segona a la Duatló del Masnou

El conjunt femení del CN Mataró va acabar segon classificat de la prova

Equip Duatló CN MataróEl passat cap de setmana es va celebrar una nova edició de la Duatló del Masnou on va participar una nombrosa delegació de triatletes del CN Mataró. Hem de dir, que a causa de les fortes pluges que van caure diumenge i al fort vent que bufava, els jutges de la prova van decidir suspendre el tram de bicicleta i només es va córrer el circuit de 8km de cursa a peu.

Segon lloc de l’equip femení

De l’actuació mataronina hem de destacar el segon lloc en categoria femenina de Clàudia Luna (00:31:51). També van fer un bon paper Judit Zaragoza 12a (00:39:36) i Laia Salvador (00:39:46). La gran actuació de les tres va fer que el CN Mataró aconseguís el segon lloc per equips en categoria femenina.

En nois la millor classificació la va aconseguir en Pablo López que va entrar en una gran 9a posició final (00:29:01).  Els altres components de l’equip masculí van fer bones marques, però van quedar lluny dels primers llocs. Això va valer al CN Mataró a aconseguir el tercer lloc per equips.

Cinc podis en categories

A banda d’aquests resultats en categoria  absoluta, els triatletes del CN Mataró van aconseguir pujar cinc cops als podis per categories. Guille Cortijo va acabar primer en categoria cadet, Clàudia Luna va ser primera en la categoria júnior femenina i Laia Salvador es va emportar el triomf en veterans. A més Raul López va ser segon en la prova cadet i Pabló López tercer en sub-23.

La pròxima cursa serà el 9 de febrer a Rubí, aquesta serà la primera prova puntuable per a la Lliga Catalana de Duatló.