El mataroní va aconseguir el subcampionat estatal de llarga distància

Jose Luis CanoDiumenge passat es va celebrar la Challenge Costa Maresme-Barcelona, una de les proves més exigents del calendari de les triatlons, on els participants han de cobrir unes distàncies de 3800 metres nedant a mar, 180 km en bicicleta i per acabar fer a peu tota una marató.

Tot i l’exigència de les distàncies fins a 1.350 atletes van sortir a demostrar les seves aptituds, entre ells cinc triatletes del Centre Natació Mataró, José Luis Cano, Marc Rovira, German Garrote, David Vilanna i Javi Castro.

Cano subcampió estatal

El millor mataroní va ser un altre cop el veterà José Luis Cano que va acabar la prova amb un temps estratosfèric de 8 hores i 39 minuts i 25 segons acabant en 13a posició en categoria absoluta i aconseguint el subcampionat d’Espanya de llarga distància.

Tercer lloc per equips

Els altres triatletes del CN Mataró també van tenir una actuació destacada: Marc Rovira 18aè (10: 00:11), German Garrote 221è (10:11:48), David Vilanna  272è (10:23:19) i Javi Castro 329è (10:35:51). En la classificació per equips el CN Mataró va pujar al podi aconseguint una magnífica tercera posició només per darrera del CN Prat i del Triatló Tolosa.

Esmentar que la prova es va celebrar amb unes condicions climatològiques molts desfavorables, amb pluja, fred, vent i mal estat de la mar la qual cosa va complicar, i molt, el tram de natació.