El femení del CN Mataró campió de la Triatló de Calafell

El conjunt mataroní s’emporta la victòria en la darrera prova de la Lliga Catalana

Triatló CalafellEl passat cap de setmana es va celebrar la Triatló de Calafell, darrera prova de la Lliga Catalana i que va acabar amb la victòria per equips del femení del CN Mataró. La prova es disputava en la modalitat sprint i tots els participants van haver recórrer 750 metres nedant, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu. A la prova, el conjunt mataroní hi va participar amb un equip molt jove format per atletes cadets, júniors i sub-23.

L'equip femení del Centre Natació Mataró, format per Clàudia Luna, Anaïs Rivas, Sheila Brillas, Jèssica Brillas i Meritxell Velasco, es va proclamar campió per equips, arribant quatre de les corredores mataronines entre les deu millors, i tres d'elles en posició de podi en les seves respectives categories. L'equip masculí va entrar en 8è lloc de la classificació i també varen mostrar un bon nivell davant de corredors amb molta més experiència.

Extrem de Menorca

També aquest cap de setmana, tres atletes del CN Mataró van participar a la Triatló Extrem de Menorca en la qual els corredors han de fer 1900 metres de natació, 90 km de bicicleta i 21 km de cursa peu. Aquí German Garrote va acabar 18è amb un temps de 4 hores i 26 minuts, també va participar Marc Rovira que va acabar 68è amb un temps de 4 hores i 46 minuts. En categoria femenina Judit Zaragoza va ser 18a amb un temps de 5 hores i 51 minuts.