Hèlia Rocha i Regina Mola podis europeus de triatló

Grans resultats de la secció de triatló del Centre Natació Mataró

Helia Rocha

Aquest diumenge passat es va celebrar la Half de Calella, una de les triatlons més dures i importants del vell continent que enguany servia de Campionat d’Europa de llarga Distància. Diversos triatletes del CN Mataró hi van participar aconseguint molt bones marques i dos podis europeus.

Hèlia Rocha amb un temps de 6:46.36 va acabar segona en el grup d’edat de 20-24 anys, mentre que Regina Mola amb un temps 5:26.55 va ser tercera del grup d’edat 40-44 anys. En homes Quim Soler amb un temps de 4:43.16 va ser el triatleta més destacat del conjunt mataroní.

Triatló de Sant Feliu de Guíxols
Dissabte es va celebrar la Triatló Sprint de San feliu de Guíxols, on també hi va participar una àmplia delegació del Centre Natació Mataró. Clàudia Luna amb un temps (1:14.24)es va emportar el triomf en categoria júnior i José Luis Cano en la categoria veterans -1 (1:02.27). A més Cano va ser el millor classificat del CN Mataró en categoria absoluta.

Meritxell Velasco va ser segona en júnior (1:14.41), Joana Martínez segona en veterans -1 i Jèssica Brillas tercera en júnior (1:14.53). En categoria absoluta Mònica Pellejero va ser la triatleta més destacada acabant amb un temps de 1:13.55. Per equips el femení del CN Mataró va acabar en segona posició i l’equip masculí en cinquena.

Regina Mola

Ironman de Lanzarote
També el cap de setmana passat es va celebrar la Ironman de Lanzarote on hi van participar dos membres de la secció de traitló del CN Mataró, en German Garrote i en Toni Noè aconseguint molt bones marques tots dos.

En German va acabar 103è a la classificació general i 28è del seu grup d’edat   de 35-29 anys amb un temps 10:33’22. Toni Noè va acabar lluny dels primers llocs a la classificació general, però va emportar-se el tercer lloc del seu grup d’edat 65-69 anys amb un temps de 14:42’21.

Properes cites importants
Aquest proper cap de setmana el Centre Natació Mataró participarà a dues competicions, al Campionat d’Espanya d’Aquatló i a la Copa del Rei de Triatló que es disputa a Aguilas (Múrcia)