Albert Ramos juga... però perd, la seva segona final consecutiva

Després de guanyar a Gstaad ha caigut a Kitzbuhel davant Dominic Thiem però s'enfila al lloc 52è del rànquing

190803Te_RamosThiem

El tennista mataroní Albert Ramos, demostrant un excel·lent moment de forma, s'ha ficat en la seva segona final consecutiva en el circuit ATP, després d'aconseguir la seva novena victòria consecutiva en dues setmanes. Després d'haver guanyat el torneig de Gstaad a Suïssa ha arribat a la final de Kitzbuhel a Àustria on ha caigut davant un dels gran referents mundials sobre terra batuda com és l'austríac Dominic Thiem, que jugava a casa seva... i és el número 4 del rànquing mundial.

El partit ha començat bé per al mataroní que dominava 4-5 quan la pluja ha aturat el matx. Després Thiem ha sortit en tromba i ha guanyat el primer set per 7-6 i després ha aconseguit guanyar el segon per 6-1. D'aquesta manera l'austríac guanyava en el principal torneig del seu país on cap austríac ho havia fet des del 1993 quan va guanyar-hi Thomas Muster, derrotant en la final a Javier Sànchez Vicario.

L'Albert Ramos, situat ara en el lloc 69è del rànquing, havia superat abans l'hongarès Fucsovics (n.54) en tres sets, el mallorquí Jaume Munar (n.88) i el francès Jerome Chardy (n.74) en dos sets. En la semifinal va derrotat el norueg Casper Ruud (n.65) per 7-6, 6-4.

Tot i la derrota en la final Albert Ramos ha pujat fins el lloc 50è del rànquing mundial. El seu balanç del mes de juliol i inici d'agost, amb dues semifinals (Perúgia i Bastad), un títol (Gstaad) i una final  perduda (Kitzbuhel) l'han fet escalar 50 posicions en aquest rànquing mundial ATP.