Victòria de prestigi de Ramos en semifinals de la Copa Davis

Quan Espanya ja estava eliminada, li va donar el primer punt superant Gasquet

El mataroní Albert Ramos Viñolas va ser cridat a formar part de l'equip espanyol de Copa Davis per disputar la semifinal contra França a Lille, degut a la baixa de Rafa Nadal. Espanya va caure per 3-2 davant l'equip francès que jugarà la final, però Ramos va obtenir una victòria de prestigi amb la qual trenca la mala ratxa que portava, amb 8 derrotes seguides en el circuit ATP.

180918Te_RamosDavis

L'Albert Ramos va jugar només en la tercera jornada, quan Espanya ja estava eliminada perquè Paire havia superat Carreño, Pouille a Bautista i el doble Mahut/Benneteua a Feliciano López/Granollers. En el quart partit de la sèrie l'Albert Ramos, que ara està el número 54 del rànquing mundial, va superar Richard Gasquet, el número 24 del rànquing mundial en tres sets per 1-6, 6-4, i 14-12. Després Marcel Granollers va posar el 3-2 superant Mahut.

Ha estat aquesta l'última vegada en què Espanya haurà participat en l'actual format, ja que aquest canviarà. A partir d'ara se celebrarà, a l'estil del futbol, en un model amb fase final en una única seu, amb 18 equips participants, que seran els 4 semifinalistes de l'última edició, 12 que hauran sortit d'unes fases prèvies anteriors i 2 més convidats.