Ramos dóna a Espanya el triomf sobre Gran Bretanya en Copa Davis

El mataroní ha guanyat els seus dos punts, davant Liam Broady i Camero Norrie, aquest decisiu per a obtenir la classificació per als quarts de final

180204Te-Ramostriomf

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas, ha estat la gran aposta de Sergi Bruguera, el capità de l'equip espanyol de la Copa Davis en l'eliminatòria que han jugat aquest cap de setmana contra Gran Bretanya a Marbella. I li ha sortit bé perquè l'Albert ha aconseguit els seus dos punts i ha estat clau per a la classificació d'Espanya per als quarts de final, on es trobarà amb Alemanya a primers d'abril.

180203Te_RamosCOPADAVIS

El divendres l'Albert Ramos (número 21 del rànquing mundial) va superar Liam Broady (n. 165) en tres sets força complicats per 6-3, 6-4 i 7-6. Però en aquella primera jornada Roberto Bautista va perdre amb Cameron Norrie.

El dissabte la parella de dobles formada per Pablo Carreño i Feliciano López va guanyar el segon punt, i això va fer que el primer partit del diumenge, d'Albert Ramos contra Cameron Norrie, pogués decisiu en el cas de triomf del mataroní. I ho ha estat...

Ha estat un partit molt dur, tot i que el tennista britànic només és el número 113 del rànquing. Però la seva qualitat havia quedat provada en el triomf del divendres sobre Bautista (n. 23 del rànquing) i avui l'ha tornat a demostrar però ha hagut de claudicar davant el superiori potencial físic i mental de l'Albert.

El mataroní ha sortit en tromba (4-0), però ha reaccionat el britànic fins a forçar el tiebreak, on Ramos s'ha imposat. En el segon set Norrie ha fet un joc esplèndid i Ramos, que semblava tocat, ha perdut 2-6. Però l'Albert ha tornat a guanyar el tercer en el "tie-break" i ja ha posat la directa per guanyar el quart set còmodament, per tancar el matx amb un marcador de 7-6, 2-6, 7-6 i 6-2. I així ha donat la classificació d'Espanya per als quarts de final.