Ramos supera per primera vegada la 2a ronda a Austràlia

Ha derrotat l'estatunidenc Tom Smyczek, i a la tercera ronda l'espera ni més ni menys que Novak Jokovic

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas, número 22 del rànquing mundial i millor esportista de la nostra ciutat de l'any 2016, ha superat per primera vegada la segona ronda a l'Open d'Austràlia, torneig del Grand Slam que se celebra cada any a Melbourne.

Ha derrotat l'estatunidenc Tom Smyczek (número 131 del món) en tres sets, amb marcadors de 6-4, 6-2, 7-6, en un partit que ha durat 2 hores i 8  minuts. Anteriorment només s'havien enfrontat una vegada, l'any 2013, amb victòria de l'estatunidenc.

180118Te_Ramosenjoc

Ara a la tercera ronda li tocarà enfrontar-se amb el que havia estat el número 1 del món, el serbi Novak Jokovic, però que, degut al fet que ha estat mig any de baixa, ha baixat al número 14. En la segona ronda ha necessitat quatre sets per derrotar el francès Gaal Monfils.
Fins ara Ramos i Jokovic s'han enfrontat quatre vegades sempre amb victòria del serbi. Dues l'any 2015 (Indian Wells i Montecarlo) i dues més l'any passat (Copa Davis i Roland Garros). A veure si l'Albert éara s capaç de donar la sorpresa.