Albert Ramos fa patir el número 1 del món... però perd

El mataroní ha lluitat fins el "tie-break" del tercer set però ha acabat cedint davant Murray

La setmana passada va ser a Montecarlo i avui ha estat a casa nostra, a Barcelona al Trofeu Comte de Godó. L'Albert Ramos Viñolas, el tennista mataroní, ha tornat a jugar contra l'escocès Andy Murray, el número 1 del rànquing mundial, però en aquesta ocasió, tot i lluitar fins al final del tercer set, ha acabat caient.

No era fàcil guanyar dues vegades seguides el número 1 del món, però el rendiment de Ramos ha estat sensacional demostrant que està a un alt nivell, com demostra la seva 19a posició al rànquing mundial.

Ramos

Igual que havia fet en el partit d'ahir davant Bautista (en el qual va començar dominant 5-0), avui ha tornat a sortir en tromba i ha guanyat el primer set amb un 6-2, després de trencar dues vegades el servei de Murray i conservar sempre el seu.

En el segon set hi ha hagut un punt clau quan amb 3-3 i amb break-point Ramos ha fallat una deixada prop de la xarxa i Murray ha acabat guanyant el setè joc. Però ha reaccionat en el joc següent i ha continuat mantenint el servei sense cedir ni tan sols un break-point.
I després en el joc següent Ramos s'ha posat 0-40, després d'una doble falta del rival. Però Murray ha salvat tres break-points amb una sèrie de cops sensacionals, i en el següent punt Ramos ha fallat una esmaixada clara. I Murray ha guanyat el joc i en el següent ha aprofitat el seu primer break-point del partit per guanyar el set per 4-6.

En el tercer, demostrant que mentalment és fortíssim, l'Albert ha començat trencant el servei de Murray, i amb un gran punt s'ha fet després amb el 2-0.

Amb 2-1 Ramos ha hagut de ser atès d'una petita molèstia al peu. I després de l'aturada Murray ha entrat molt fort i ha guanyat el joc en blanc. Però Ramos ha sabut reaccionar, ha trencat el servei en el novè joc per posar el 5-4. Però no ha sabut rematar i Murray ha posat el 5-5. I després han mantingut el servei i s'ha anat al tie-break. I en ell l'escocès s'ha posat 4-0 i, tot i l'esforç de Ramos, ha acabat guanyant-lo per 7-4.