Ramos no pot evitar el desè títol de Nadal a Montecarlo

El mataroní ha acusat l'esforç dels darrers dies davant un manacorí més descansat

Albert Ramos no ha pogut plantar cara a Rafa Nadal en la final del Torneig Màsters 1000 de Montecarlo i ha acabat cedint en dos sets per 6-1, 6-3. D'aquesta manera el tennista manacorí, ex-número 1 del món, ha aconseguit el seu primer triomf de la temporada i amb el desè títol a Montecarlo. És aquest també el 50è títol de Nadal en terra batuda, i supera els 49 que havia aconseguit l'argentí Guillermo Vilas. I també ha aconseguit amb aquest el 70è títol de la seva carrera en el circuit.

170423Te_NadalRamos

El mataroní ha acusat molt l'esforç dels darrers dies (tres llargs partits guanyats en tres sets) i no ha pogut oferir resistència en un primer set on Rafa Nadal ha sortit en tromba per no donar opció a Ramos. A part de la qualitat contrastada del manacorí i de la seva motivació per obtenir els rècords citats abans, s'ha de tenir en compte que els seus tres partits anteriors havien estat molt més tranquils, guanyats en dos sets, sobretot el de semifinals guanyat amb un còmode 6-1, 6-3 davant el belga Goffin.

En el segon set la cosa va anar més igualada fins al 2-2. En el cinquè joc Nadal va trencar el servei de Ramos i després li va clavar un joc en blanc. Va respondre Ramos també amb un joc en blanc per posar el 3-4. Però Nadal no va donar opció i amb gran seguretat va guanyar els dos següents.

Estadístiques del partit