Albert Ramos & Rafa Nadal el diumenge a la final del Masters 1000 de Montecarlo

El mataroní ha derrotat el francès Lucas Pouille en tres sets i diumenge s'enfrontarà al manacorí a les 14:30 hores

El tennista mataroní Albert Ramos s'ha classificat per la seva primera final en un Torneig Màsters 1000, a Montecarlo, després de derrotat el francès Lucas Pouille (número 17 del rànquing mundial) en tres sets.

170422Te_ramos content

En un partit semblant al d'ahir de quarts de final davant el croat Cilic, l'Albert ha guanyat el primer set per 6-3, i després ha vist com el francès forçava el tercer set guanyant el segon per 7-5. En el tercer set el mataroní s'ha mostrat implacable, en gran moment de forma física i mental i davant un rival enfonsat i l'ha derrotat per 6-1.

Estadístiques del partit

A la final contra Nadal

A l'altra semifinal Rafa Nadal ha derrotat el belga David Goffin en dos sets (6-3, 6-1) i serà el rival de Ramos a la final del diumenge a les 14.30 hores, on el manacorí buscarà el seu 10è títol en aquest torneig.

Fins ara s'han trobat en dues ocasions (2013 i 2014 al Godó) i amb victòria de Nadal.