Albert Ramos guanya l'actual número 1 del món, Andy Murray

El tennista mataroní obté el triomf més preuat de la seva carrera en el Torneig Màsters 1000 de Montecarlo

170420Te_RamossaludaMurray

El tennista mataroní Albert Ramos, avui dijous al migdia, acaba d'obtenir el triomf més preuat de la seva carrera en derrotar l'actual número 1 del món, l'escocès Andy Murray, en els vuitens de final del Torneig ATP Màsters 1000 de Montecarlo, un dels més prestigiosos de la primavera tennística, en el capítol de tornejos sobre pistes de terra batuda, que culmina a París amb el Torneig Roland Garros del Grand Slam.

170419Te_RamosMurray

El mataroní ha guanyat remuntant el primer set que havia guanyat l'escocès per 6-2, en una primera mànega amb moltes trencades de servei. L'Albert li ha tornat el 6-2 en el segon set, i en el tercer i definitiu set s'ha imposat per 7-5, aconseguint aquest gran triomf després de més de dues hores i mitja de joc. S'ha de dir que en el tercer set l'escocès ha començat guanyant 4-0 i ha tingut una pilota per posar-se 5-1, però Ramos l'ha salvada, i a partir d'allà s'ha fet amb el domini del matx per fer-se amb aquest triomf històric.

Estadístiques d'un partit històric

170420Te_Ramoscontent

Ara, a quarts de final, Albert Ramos es trobarà el divendres a partir de les 11 hores, amb el croat Marin Cilic, nascut a Bòsnia i Hercegovina i amb residència a Montecarlo, que és el número 8 del rànquing mundial i cap de sèrie número 5. Cilic a vuitens de final ha derrotat el txec Thomas Berdych en dos sets (6-2, 7-6).

Fins ara Ramos i Cilic s'han trobat en quatre ocasions, amb una victòria del mataroní, en el primer encontre, i tres del croat, la darrera a l'Open d'Austràlia del 2016.

Els antecedents contra Cilic

A l'altra semifinal d'aquesta banda del quadre s'enfrontaran l'uruguaià Pablo Cuevas (27è del món), que ha derrotat Wawrinka, i el francès Lucas Pouille (núm. 17 del món).