Albert Ramos ja és a la final del Torneig ATP de Chengdu a la Xina

Ha superat en tres sets a la semifinal el búlgar Dimitrov i a la final jugarà contra el rus Khachanov

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ha aconseguit avui classificar-se per a la final del Torneig ATP-250 de Chegdun a La Xina, on demà es trobarà amb el rus Karen Khachanov (número 101 del món) que està sent la sorpresa del torneig i que va derrotar a quarts a Feliciano López i a semifinals al serbi Víctor Troicki (32è del món).

160528Te_Ramoscontent

Tot i que el torneig es disputa sobre superfície dura, que no és pas la millor per al tennista mataroní, l'Albert està fent un gran torneig i a quarts de final va eliminar l'austríac Thiem (número 10 del món) en dos sets.

Avui Ramos a la semifinal s'ha enfrontat al búlgar Grigor Dimitrov, que és el número 21 dle rànquing mundial (deu posicions per sobre del mataroní). Ha guanyat el primer set al "tie-break", després ha perdut clarament el segon per 1-6, però ha reaccionat al tercer i amb 5-4 i servei semblava tenir el triomf a la mà, però el búlgar li ha trencat el servei i s'ha posat per davant. Ramos ha mantingut el seu per portar el matx al "tie-break" i en ell s'ha imposat per 7-3 classificant-se per a la final.