Albert Ramos supera la primera ronda a l'Open USA

Ha derrotat el francès Benneteau en cinc sets

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ha superat la primera ronda de l'Open USA en derrotar en cinc sets el francès Julien Benneteau.

En principi semblava que el partit podria ser més fàcil, ja que l'Albert Ramos és el número 33 del rànquing mundial, i és el cap de sèrie número 31 del torneig, mentre que el francès només està en el lloc 243 del rànquing i ha hagut de superar la prèvia. Però a l'hora de la veritat el mataroní ha hagut de lluitar de valent contra un tennista al qual se li ha donat bé la superfície de la pista de Flushing Meadows.

160630Te_RamosWim

El francès ha guanyat el primer set per 3-6, cosa que ha fet reaccionar a Ramos que ha guanyat els dos següents pel mateix marcador. Però quan semblava que ja tenia el matx encarrilat, Benneteau ha guanyat el quart per 2-6, portant la decisió al cinquè en el qual, ara sí, l'Albert Ramos ha donat el millor de si mateix en tots els aspectes guanyant per 6-1, i tancant així, després de quasi tres hores i mitja, un partit que ha saldat amb una complicada victòria.

Ara a la segona ronda es trobarà amb el rus Andrey Kusnetzov, número 47 del món i que l'ha superat en l'únic enfrontament directe que han tingut i que va ser l'any passat a la primera ronda de l'Open d'Austràlia. El rus ve de derrotar el brasiler Thomaz Belluci en quatre sets.
En cas de superar aquesta segona ronda, el més probable és que Albert Ramos es trobi amb Rafa Nadal a la tercera.