Albert Ramos dóna un altre cop a Wimbledon

Ha derrotat el serbi Troicki i es classifica per primera vegada per a la tercera ronda

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas continua demostrant el seu excel·lent estat de forma que el va portar a jugar els quarts de final a Roland Garros, i en la segona ronda del torneig de Wimbledon, el més prestigiós del món, ha derrotat el serbi Viktor Troicki, el número 27 del rànquing mundial i cap de sèrie número 25, en cinc sets  (3-6, 6-3, 6-3, 2-6, 6-3) després d'un partit de quasi tres hores de durada.

160630Te_RamosWim

Ha estat un partit molt igualat, tancat amb 138 punts guanyats per cada un dels dos jugadors, però on el mataroní ha sabut jugat millor en els moments claus, superant un jugador més potent, que des dels seus 1.93 d'alçada ha realitzat 20 aces al llarg del partit i ha fet 64 punts guanyadors. Però en els punts de break ha estat millor l'Albert Ramos que n'ha guanyat 4 de 9 pels 3 de 10 del seu rival.

El primer set ha estat guanyat pel serbi que ja veia encarrilat el seu triomf, però en Ramos ha guanyat els dos següents i ja ha posat la por al cos del rival. Aquest ha reaccionat guanyant clarament el quart set, però en el darrer el mataroní s'ha mostrat molt segur amb el seu primer servei (81% d'eficàcia) i en el vuitè joc ha trencat el servei de Troicki posant el 5-3 i rematant la feina en el novè joc.

Les dades del partit

El pròxim rival serà el francès Gasquet, un TOP-10

Així Albert Ramos arriba per primera vegada a la tercera ronda a Wimbledon i ara el proper rival a la tercera ronda serà el francès Richard Gasquet (cap de sèrie número 7) que s'ha desfet en quatre sets, després de perdre el primer, del català Marcel Granollers.

El francès és el número 10 del rànquing, semifinalista l'any passat, i també l'any 2007, en aquest torneig, i quart-finalista, com l'Albert Ramos, en el darrer Roland Garros.

Fins ara s'han enfrontat quatre vegades, amb victòria de Ramos a Indian Wells en el primer enfrontament i després amb tres victòries del francès la darrera per 6-4, 6-4 en el darrer torneig de Miami, ara fa tres mesos.